Gyakran Ismételt Kérdések

Mindenkit kérünk, hogy a leregisztrált időpont előtt minimum 10 perccel érjen a helyszínre. Először egy rövid megbeszélés lesz ahol elhangzik minden olyan információ ami szükséges a játékhoz, természetesen itt kérdezni is lehet. Ezt követően a csapat mögött bezáródik az ajtó és elkezdődik a játék. Az ajtó vagy belülről fog nyílni, vagy ha ez egy órán belül nem történik meg, akkor egy óra múlva kívülről. Befejezésként szintén egy kis beszélgetés lesz a tapasztalatokról, és ha igény van rá akkor csoportkép készülhet.

Nincs jelentősége a feladat megoldása szempontjából. Szmokingban pont úgy lehet végigjátszani a játékot, mint melegítőben. Azt viszont figyelembe lehet venni, hogy a „zárka” a pincében található, ahol télen – nyáron kellemes kiegyenlített hűvös van.

Nincs korhatár, de 13-14 év felettieknek ajánljuk, hogy önálló csapatot alkossanak, de például szülővel akár 10 éves kortól is élvezetes lehet a játék.

A szobából való kijutásra egy óra áll rendelkezésre. Persze ezen idő alatt van aki kijut és van aki nem, de a játékot akkor is be kell fejezni, hisz jön a következő csapat. Ismétlésre viszont van lehetőség, de azt nem tudjuk megígérni, hogy akkor nem lesz meglepetés, változás az előző játékhoz képest.

Lehetőség van a „Kapcsolat” menüpont alatt megadott számlára előre befizetni a játék ellenértékét (ilyenkor kérjük előre levélben megadni a számlázás adatait), de lehetőség van készpénzben is rendezni a költségeket a helyszínen a játékot követően. Számla természetesen mindkét esetben kiállításra kerül.

A zarkaland @zarkaland.hu címre lehet megírni a felmerült kérdéseket, és rövidesen válaszolunk rá.

1.  Foglalás menüpontra kattintás
2.  Csapatlétszám választása
3.  Szabad időpont, vagy időpontok választása a színes négyzetre kattintással
4. “Foglalás” gombra való kattintással a foglalás indítása
5.  Itt az időpontfoglalás adatait lehet ellenőrizni, valamint a vevő és a kapcsolattartó adatokat kell megadni (időpont törlése még itt is lehetséges)
6.  A foglalás véglegesítése, rögzítése a “Foglalás mentése” gombbal történik

A foglalás csak akkor érvényes ha a megadott email címre a foglalás visszaigazolása megérkezik.

Kérdéseket a zarkaland @zarkaland.hu címre lehet megírni és rövidesen válaszolunk, vagy ha gyors segítségre van szükség akkor a 06208008545 telefonszámot kell hívni.

Ez egyáltalán nem “ciki” és ki előtt is lenne az? Az eredmény (ha sikeres a kijutás ha nem), nem kerül publikálásra csak kizárólag a résztvevők beleegyezésével! A játék velejárója hogy vannak csapatok akik nem jutnak ki önerőből egy óra alatt. (Ha nem így lenne nem is lenne érdemes játszani, hisz nem lenne kihívás a feladatokban.) Viszont az eddigi tapasztalatok szerint még azok is akik nem jutottak ki időre, teljesen feldobódva és pozitív élményekkel fejezték be a játékot és azt kérdezték mikor ismételhetnek egy átalakított feladatsoron, mert már tudják mit rontottak el, és legközelebb sikerülni fog a kijutás.